به گزارش خبرنگار مهر در قم، منصور منجمی صبح شنبه در جمع خبرنگاران ضمن ارائه گزارشی از میزان درآمدهای مالیاتی استان در سال گذشته از رشد 16 درصدی میزان درآمدهای وصولی مالیاتی این اداره کل خبر داد و گفت: طی سال گذشته در مجموع 16 درصد میزان وصولی های مستقیم و غیر مستقیم مالیاتی استان نسبت به سال 86 رشد داشته است و حدود 64 میلیارد تومان مالیات وصول شده که این رغم در سال 86، 55 میلیارد تومان بوده است.
منجمی از وجود 60 هزار فعال اقتصادی در قم خبر داد و گفت: کلیه این فعالان اعم از اشخاص حقیقی، حقوقی، مجامع صنفی و ... ملزم هستند تا پایان تیرماه اظهارنامه مالیاتی ارائه دهند و در غیر این صورت از معافیت پایه که حدود 500 هزار تومان خواهد بود، برخوردار نخواهند شد.
وی یادآور شد: هزینه های جاری و عمرانی استان قم نیز در سال جدید 117 میلیارد تومان است که 105 میلیارد تومان آن از درآمدهای استانی است.
مدیرکل امور مالیاتی با بیان اینکه این اداره کل متولی دریافت بیش از 80 درصد از درآمدهای استان قم است، خاطرنشان کرد: در سال جاری ما باید 80 میلیارد تومان مالیات وصول کنیم که در سه ماهه اول درآمدهای مالیاتی استان کاهش داشته است و شش میلیارد تومان کاهش وصولی داشته ایم.
وی خاطرنشان کرد: قانون مالیات بر ارزش افزوده در بیش از 140 کشور دنیا اجرا می شود، اگر ما نیز می خواهیم به استقلال اقتصادی برسیم باید قانون مالیات بر ارزش افزوده را اجرا کنیم.
منجمی، شفاف سازی مبادلات اقتصادی، تامین درآمد مطمئن برای دولت، تعدیل ثروت و عدالت اجتماعی، توسعه صادرات، حمایت از تولیدات داخلی و ... را از جمله مزایای اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده برشمرد و گفت: مبارزه با قاچاق کالا و اقتصاد زیرزمینی، مقابله با دلال بازی و گران فروشی، توسعه فرهنگ مالیاتی، کمک به وصول مالیات، کمک به اصلاح الگوی مصرف و افزایش قیمت کالاهای غیر ضروری از دیگر مزایایی است که در سایه اجرای این قانون محقق خواهد شد.
وی با بیان اینکه کالاهای سبد خانوار و مصرفی از مالیات بر ارزش افزوده معاف هستند، خاطرنشان کرد: مالیات بر ارزش افزوده به تمام محصولات تعلق نمی گیرد و عمدتا کالاهای لوکس را شامل خواهد شد.
منجمی بیان کرد: در کشور ما هنوز فرهنگ این قانون به طور دقیق جا نیفتاده است که باید در این خصوص فرهنگسازی و اطلاع رسانی لازم انجام شود.
وی با اشاره به مزایای اداره کشور با مالیات یادآور شد: اگر کشوری با مالیات اداره شود، دولت وام دار مردم خواهد بود، اما در صورتی که اقتصاد در دست دولت باشد مردم وامدار دولت خواهند بود.
وی فرار مالیاتی در قم را بسیار کم دانست و گفت: تاکنون بیش از 40 هزار اظهارنامه مالیاتی دریافت کرده ایم که این موضوع نشانگر اعتقاد مردم قم به مالیات است.
منجمی در عین حال گفت: هنوز عده ای فکر می کنند نپرداختن مالیات نوعی فرار و هنر بوده که در این خصوص لازم است فرهنگسازی لازم انجام شود تا فعالان اقتصادی میل بیشتری به پرداخت مالیات داشته باشند.
قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل امور مالیاتی استان قم افزایش درآمد مالیاتی در این استان را طی سال گذشته، 16 درصد عنوان کرد.
کد خبر 914221
نظر شما